Leningen oversluiten

DSB lening oversluiten

Is het verstanding om mijn DSB lening te oversluiten?

Waarschijnlijk wanneer u deze tekst zit te lezen zit u met een probleem. U heeft een tijd geleden bij de DSB Bank een lening afgesloten. Nu het faillissement is aangevraagd door de DSB zitten veel klanten nu in onzekerheid. Een optie zou kunnen zijn om de lening(en) van de DSB te oversluiten. Want u wilt niet meer aan de DSB Bank vast zitten. Maar kan dat nu de DSB Bank faillissement aangevraagd heeft?
Het zal in ieder geval een moeilijk verhaal worden. De curators die nu de leiding over de bank hebben, denken namelijk maar aan één ding. Dat is namelijk hun eigen geld. In veel gevallen kan er een afkooppercentage gevraagd worden. Deze ligt vaak tussen de 50 en 75 %. En dat is niet erg voordelig voor u. Toch kiezen er veel mensen voor om toch hun bestaande leningen te oversluiten.

Waar kan ik mijn DSB lening oversluiten?

In de laatste jaren zijn er steeds meer kredietverleners op de markt gekomen. Waar u vroeger vooral naar de bank ging om een lening aan te vragen, kunt u nu leningen online af- en oversluiten. Het is dus vooral een stuk makkelijker geworden allemaal.
Maar als u toch liever met iemand over uw persoonlijke situatie praat, dan kunt u altijd een persoonlijk gesprek aanvragen. In dit persoonlijk gesprek zult u persoonlijk advies krijgen. Daarin worden de opties besproken en of het verstandig is om de bestaande leningen te oversluiten.