Leningen oversluiten

Lening oversluiten vergelijken

Uw huidige lening vergelijken

Uw huidige lening laten oversluiten kan voor u erg aantrekkelijk zijn. U sluit uw huidige lening af om geld te besparen. Het is erg belangrijk dat u op het internet eens kijkt naar de verschillende kredietverstrekkers. Deze kunt u dan met elkaar vergelijken. Zet alle voor- en nadelen op een rijtje en ga dit vervolgens eens samen met een deskundige bekijken. Vraag via het internet ook vrijblijvende offertes aan.

Een deskundige vertelt u meer

Nadat u het één en ander heeft uitgezocht en op papier heeft gezet, is het tijd om een afspraak te maken met een deskundige. Met de deskundige gaat u deze offertes vergelijken en kijken of het interessant is om in uw huidige situatie uw leningen te laten oversluiten.

Het oversluiten van uw huidige lening kan u al gauw duizenden euro’s besparen

Het kan zijn dat u al een huidige lening heeft of een creditcard. Deze heeft u al een lange tijd geleden afgesloten, en inmiddels zijn er andere aanbiedingen op de huidige markt gekomen. Dat zijn bijvoorbeeld de financieringsmogelijkheden met een lage rente. Dan is het voor u interessant om uw huidige lening te gaan vergelijken en misschien dat oversluiten voor u verstandig is. Dit hoeft niet altijd het geval te kunnen zijn. Er komen, bij het oversluiten van uw huidige lening, een aantal kosten kijken. Waaronder een boete voor het vroegtijdig aflossen van uw huidige lening. In het contract dat u toentertijd heeft getekend staat wat de boete is voor het vroegtijdig aflossen. Soms is dit een te hoge boete en daarom is het niet altijd voordelig om uw huidige lening te laten oversluiten.